• Ο κ. Arlei
    Εύκολη να μιλήσει με, η πολύ επαγγελματική και γρήγορη υπηρεσία, την ποιότητα σημαιών είναι έξοχο αγαθό. Ακόμη και καλύτερα από διατάξαμε από τη Βραζιλία!!
  • Ο κ. Antonio
    Μπορείτε πάντα να μου δώσετε το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.
  • Ο κ. Erhan
    Καλά προϊόντα, καλή υπηρεσία, καλή πλατφόρμα πρόσβασης!
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Eric
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13593175042
WhatsApp : +8613593175042

SKF γωνιακές επαφών υψηλές ταχύτητες ικανότητας μεταφοράς φορτίων ένσφαιρου τριβέα υψηλές

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Αριθμό μοντέλου: SKF BA1B 307742
Λεπτομέρειες
Υψηλό φως:

σφραγισμένα γωνιακή τριβείς επαφής

,

Μικροασφάλειες γωνιακή τριβείς επαφής

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

SKF γωνιακές επαφών υψηλές ταχύτητες ικανότητας μεταφοράς φορτίων ένσφαιρου τριβέα υψηλές

 

Περιγραφή:

 

Ο γωνιακός ένσφαιρος τριβέας επαφών μπορεί να αντισταθεί το ακτινωτό φορτίο και το αξονικό φορτίο ταυτόχρονα, καθώς επίσης και τα καθαρά φορτία αξόνων. Έχουν την υψηλότερη ταχύτητα ορίου. Τα ρουλεμάν υψηλής ακρίβειας και υψηλής ταχύτητας παίρνουν συνήθως 15 βαθμούς γωνίας επαφών. Η γωνία επαφών αποφασίζει την ικανότητα του αξονικού φορτίου. Οι υπηρέτες αποτελούνται από τον ορείχαλκο, τις συνθετικές ρητίνες ή άλλες υποκείμενες στα μεμονωμένους φέροντες χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τους όρους εφαρμογής.

Η ενιαίος-σειρά που τα γωνιακά ρουλεμάν επαφών μπορούν να προσαρμόσουν το αξονικό φορτίο σε μια κατεύθυνση, εάν υπομένοντας το ακτινωτό φορτίο, αυτό θα αυξήσει την πρόσθετη αξονική δύναμη. Και μόνο περιορισμένη αξονική μετατόπιση του άξονα ή της κατοικίας σε μια κατεύθυνση. Η γωνία επαφών των γωνιακών ρουλεμάν επαφών είναι 40, έτσι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα μεγάλο αξονικό φορτίο. Το σχέδιο του γωνιακού ένσφαιρου τριβέα επαφών είναι μη-ευδιαχώριστο, το ύψος ώμων και στις δύο πλευρές των inners και τα εξωτερικά δαχτυλίδια είναι διαφορετικά. Προκειμένου να αυξηθεί η φέρουσα χωρητικότητα φορτίων, χαμηλότερα μια πλευρά του ώμου, έτσι ώστε το ρουλεμάν μπορεί να τοποθετηθεί σε περισσότερες σφαίρες.

Τα ζευγάρια των γωνιακών ρουλεμάν επαφών μπορούν να προσαρμόσουν τα ακτινωτά φορτία ως κύριο συνδυασμένο ακτινωτό και αξονικό αμφίδρομο φορτίο ή κάτω από το καθαρώς ακτινωτό φορτίο. Η διαδοχική διαμόρφωση μπορεί μόνο να πάρει ένα ενιαίο αξονικό φορτίο κατεύθυνσης, άλλες διαμορφώσεις μπορούν να υποβληθούν σε καθεμία κατεύθυνση των αξονικών φορτίων. Αυτός ο τύπος ρουλεμάν υποβάλλεται γενικά από τους κατασκευαστές συνδυάζει τους ταιριάζοντας με χρήστες, που φορτώνουν εκ των προτέρων την παρέμβαση αφότου φορτώνουν εκ των προτέρων η εγκατάσταση, τα δαχτυλίδια και οι σφαίρες του χάλυβα στον αξονικό το κράτος, βελτιώνοντας κατά συνέπεια την ενισχυτική ακαμψία και τρέχοντας την ακρίβεια της συμπεριφοράς ολόκληρης της ομάδας ως ενιαίο.

 

Εφαρμογή:

 

Ο άξονας εργαλειομηχανών, μηχανή υψηλής συχνότητας, στρόβιλος αερίου, υποβάλλει σε φυγοκέντρωση, αντλία πετρελαίου, ανεμιστήρας ριζών, αεροσυμπιεστής, μετάδοση, μηχανήματα εκτύπωσης.

 

δ (χιλ.): 355,6
Δ (χιλ.): 457,2
Χ (χιλ.): 57,15
βάρος (κλ): 22,0

SKF BA1B 307742 φέροντα ρουλεμάν ώθησης επαφών SKF γωνιακά εγκατέστησε τις εφαρμογές όπου η υψηλή ικανότητα μεταφοράς φορτίων, η υψηλή αξονική ακαμψία και η χαμηλή ροπή τριβής είναι σημαντικές. Συγκρίνετε με τα συμβατικά ρουλεμάν ώθησης, τα γωνιακά ρουλεμάν ώθησης επαφών μπορούν να προσαρμόσουν τα ακτινωτά φορτία εκτός από τα αξονικά φορτία και μπορούν να λειτουργήσουν σε υψηλές ταχύτητες.
Τα γωνιακά ρουλεμάν ώθησης επαφών SKF έχουν μια ευρεία ποικιλία των σχεδίων και των μεγεθών. Εκείνα που χρησιμοποιούνται συνήθως και που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο είναι ενιαία ρουλεμάν ώθησης επαφών κατεύθυνσης γωνιακά, διπλά ρουλεμάν ώθησης επαφών κατεύθυνσης γωνιακά και άλλα γωνιακά ρουλεμάν ώθησης επαφών.